Veertig gratis energie-adviezen voor verduurzamen woning beschikbaar

Veertig gratis energie-adviezen voor verduurzamen woning beschikbaar

De provincie Overijssel subsidieert tijdelijk gratis energieadviezen. Ook in Zwolle kunt u hiervan gebruik maken als u wilt weten hoe u uw woning energiezuiniger kunt maken. Er zijn 40 gratis energieadviezen  beschikbaar.

Maatwerk

Als u wilt weten wat u kunt besparen op energie door uw woning te isoleren of zelf energie op te wekken, kunt u een afspraak maken met een energieadviseur. Deze komt dan bij u langs, bespreekt uw wensen en verzamelt gegevens over uw woning en energieverbruik. Dit noemen we de energiescan. Op basis daarvan krijgt u een advies op maat voor het energiezuiniger maken van uw woning en weet u waar de kansen liggen om te besparen.

Wat houdt het advies verder in?

De energiescan vindt plaats in uw huis, waarbij een gecertificeerde energieadviseur of energiecoach samen met u de woning doorloopt en onafhankelijk advies geeft over mogelijkheden om energie te besparen, bijvoorbeeld over isolatiemogelijkheden. U krijgt een goed beeld hoeveel u kunt besparen p uw energierekening. De adviseur is bemiddelt ook bij het aanvragen van offertes. Na  het aanbrengen van maatregelen kan hij u helpen bij het aanvragen van een nieuw energielabel.

Aanmelden

Er zijn in totaal 40 gratis energieadviezen beschikbaar. Hierbij geldt: op = op.
Meld u aan via info@verbeterenbespaar.nl.
U hoort binnen een week of u één van de eerste 40 aanmelders bent.

Over Energieloket Kampen

Het energieloket Kampen is het startpunt voor iedereen die energie wil besparen. Het Energieloket Kampen organiseert buurtbijeenkomsten, straatbijeenkomsten en kan u verder op weg helpen naar een energieneutrale woning. Het energieloket Kampen is hét gemeentelijk aanspreekpunt voor huiseigenaren en het bedrijfsleven in de energietransitie.

Meer informatie?

De energiescan is gratis maar kost normaal €75 exclusief btw.

Ga naar www.verbeterenbespaar-kampen.nl of mail naar info@verbeterenbespaar.nl

Heeft u verder nog vragen, bel dan  projectcoordinator Coos Timmermans 0623976208