Isolatiecollectief

Bespaar op uw energierekening

Het energieloket Zwolle is met Onafhankelijk Isolatie Advies een groot isolatiecollectief in Zwolle gestart. Onafhankelijk Isolatie Advies werkt o.a. samen met de verschillende uitvoeringspartners Rouwenhorst Isolatie, Bestisol , Tonzon Isolatie en Smit Isolatie Groep. Vanaf 15 februari kunt u zich tot 1 januari 2021 inschrijven voor het grote isolatiecollectief.

Waarom een isolatiecollectief?

Hoe meer woningeigenaren in de gemeente Zwolle meedoen aan het collectief en de daaruit voortvloeiende opdrachten gelijktijdig uit te voeren kunnen deze uitvoeringspartners efficiënter en goedkoper werken. Naast het voordeel van het samen inkopen van de isolatie heeft het rijk een interessante subsidie beschikbaar gesteld wanneer een woningeigenaar investeert in minimaal twee isolatiemaatregelen.

Binnen dit isolatiecollectief gaat een van de onafhankelijke adviseurs samen met de bewoner opzoek naar de meest efficiënte stappen die woning eigenaren kunnen nemen met betrekking tot het isoleren van hun woning, en concentreren ons daarom op spouwmuurisolatie, vloerisolatie en het plaatsen van HR++ Glas.

Subsidie voor woningisolatie

Vanaf 1 september 2019 kan er landelijk de SEEH (subsidieregeling energiebesparing eigen huis) worden aangevraagd bij het rijk via het RVO www.rvo.nl. Deze subsidie voor isolatie is bedoeld om mensen te stimuleren hun woning nu te gaan verduurzamen. Het rijk heeft tot 31 december 2020 € 84 miljoen beschikbaar gesteld om particulieren te helpen hun woningen te verduurzamen. De hoogte van de subsidie is per maatregel verschillend. Onze adviseurs helpen bewoners die via het collectief een aanvraag doen natuurlijk graag inzicht te krijgen in de mogelijkheden en hoogte van de subsidie op isolatie.

Tijdelijk 10% extra subsidie op isolatie
Naast het voordeel van het samen inkopen van isolatie geeft het Rijk een interessante subsidie wanneer een woningeigenaar investeert in minimaal twee isolatiemaatregelen tegelijk. Vanaf 1 september 2019 kan je gebruikmaken van de zogenoemde SEEH-regeling, de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis.
Kijk op hiervoor op www.rvo.nl. Deze subsidie loopt tot 31 december 2020 en is nu tijdelijk met 10% verhoogd. Hierdoor is tot ongeveer 30% van de investering in isolatie maatregelen via het Rijk terug te krijgen.

Meer weten?

Vraag nu een adviesgesprek aan

Actieformulier Isolatiecollectief Zwolle
Ik heb interesse in