Isolatiecollectief

Bespaar op uw energierekening

Energie Advies Loket Zwolle is met Onafhankelijk Isolatie Advies een groot isolatiecollectief in Zwolle gestart. Onafhankelijk Isolatie Advies werkt o.a. samen met de verschillende uitvoeringspartners Rouwenhorst Isolatie, Bestisol, Tonzon Isolatie, Woningisolatie Nederland en Smit Isolatie Groep. Vanaf  1 januari 2021 kunt u zich tot  31 mei 2021 inschrijven voor het grote isolatiecollectief.

Waarom een isolatiecollectief?

Hoe meer woningeigenaren in de gemeente Zwolle meedoen aan het collectief en de daaruit voortvloeiende opdrachten gelijktijdig uit te voeren kunnen deze uitvoeringspartners efficiënter en goedkoper werken. Naast het voordeel van het samen inkopen van de isolatie heeft het rijk een interessante subsidie beschikbaar gesteld wanneer een woningeigenaar investeert in minimaal twee isolatiemaatregelen.

Binnen dit isolatiecollectief gaat een van de onafhankelijke adviseurs samen met de bewoner opzoek naar de meest efficiënte stappen die woning eigenaren kunnen nemen met betrekking tot het isoleren van hun woning, en concentreren ons daarom op spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en het plaatsen van HR++ Glas.

Subsidie voor woningisolatie

Vanaf 1 januari 2021 kan er landelijk ISDE investeringssubsidie duurzame energie worden aangevraagd bij het rijk via het RVO www.rvo.nl. Deze subsidie voor isolatie is bedoeld om mensen te stimuleren hun woning nu te gaan verduurzamen. Ook is er voor isoleren van woningen de 9% regeling. De hoogte van de subsidie is per maatregel verschillend. Onze adviseurs helpen bewoners die via het collectief een aanvraag doen natuurlijk graag inzicht te krijgen in de mogelijkheden en hoogte van de subsidie op isolatie.

Meer weten?

Vraag nu een adviesgesprek aan

Actieformulier Isolatiecollectief Zwolle
Ik heb interesse in