Het Enexis Huis Zwolle is het groenste huis van Zwolle

Het huis is volledig zelfvoorzienend, onafhankelijk van fossiele brandstoffen met als basis een slim energienet (smart grid). Het Enexis Huis Zwolle is kosteloos te bezoeken, is laagdrempelig, geeft objectieve informatie en laat je beleven hoe aantrekkelijk duurzaam wonen is.

Het Enexis Huis Zwolle begrijpt dat iedere bezoeker zijn eigen redenen heeft waarom hij of zij de eigen woning zou willen verduurzamen. Het huis biedt je een unieke ervaring; ‘slim omgaan met energie is voor iedereen haalbaar en betaalbaar’. De verhalen die het huis vertelt gaan over duurzame toepassingen zoals een warmtepomp maar ook over gedrag om energie te besparen. Je verlaat het huis met het gevoel dat slim omgaan met energie haalbaar en betaalbaar is en met een persoonlijk plan voor de verduurzaming van de eigen woning.

Wil je huis bezoeken?

Reserveer dan snel via www.enexishuis.nl/zwolle.

Voorbeeldwoningen Zwolle

Door goede isolatie, ventilatie en de juiste energiebesparende installaties kunt u jaarlijks veel geld en energie besparen. De investering die nodig is voor isolatie en de verschillende installaties, verdient u direct terug via een lagere energierekening. Maar wat is er precies mogelijk, wat zijn de investeringskosten en hoeveel bespaart u dan precies? Bekijk de voorbeeldwoningen uit uw eigen gemeente. Zo krijgt u een goed idee van de mogelijkheden.

Vondelkade

Boomkensdiep

Lichtmisweg