Energieadvies VVE

Energieadvies VVE

Heeft u hoge energiekosten, maar weet u niet welke maatregelen u moet nemen om energie te besparen? Dan is een energie maatwerkadvies van Verbeter & Bespaar de oplossing voor u. Het energie maatwerkadvies geeft u inzicht in de mogelijkheden om in uw woning energie te besparen en het wooncomfort te verbeteren. Uw woning wordt doorgelicht en u krijgt alle maatregelen en de kosten, besparingen en financieringsmogelijkheden in een concreet maatwerkrapport gepresenteerd. Het energie maatwerkadvies wordt uitgevoerd door een onafhankelijke en gecertificeerde adviseur.

Wat houdt deze advisering in?

Een erkende energieadviseur komt persoonlijk bij u langs en licht uw woning door. De adviseur stelt onder andere vast welke isolatie, ventilatie en verwarmingstechnieken uw woning heeft. Daarbij adviseert hij wat u kunt doen om deze situatie te verbeteren onder andere met oog op comfort en energiegebruik. Ook kun u vragen stellen over het comfort, gebruiksgemak, terugverdientijden en de financiering van bepaalde maatregelen. De adviseur stuurt u vervolgens een overzicht van het energiemaatwerkadvies op, waarin wordt aangegeven wat u kunt doen om tot meer energiebesparing en comfortverbetering te komen. In het maatwerkadvies staan de maatregelen die specifiek bij úw woning en woonsituatie passen.

Wat kost het?

Een energieadvies op maat kost voor een doorsnee woning € 295,-. Voor woningen met een woonoppervlak groter dan 200 m2 en monumenten is de prijs op aanvraag.

Aanmelden

Wanneer u onderstaand formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Let op; een maatwerkadvies is voor u alleen interessant wanneer u ook de eigenaar bent van de woning.

Uw naam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]

Coach voor VvE die zonnepanelen wil

Appartementencomplexen hebben vaak grote daken. Toch zien we weinig VvE’s met zonnepanelen. Hoe kunnen we dat veranderen? Laat de VvE Zonnecoach komen! Vanaf nu gratis beschikbaar in de provincie Overijssel

Opwekking van zonnestroom is een prima manier om uw complex te verduurzamen. Bovendien verlaagt u de energierekening van de VvE. Toch vinden VvE’s het vaak moeilijk om zonnepanelen te installeren. Ze hebben te weinig technische en juridische kennis in huis of lopen vast in de besluitvorming. De VvE Zonnecoach helpt de VvE van begin tot eind: deskundig, persoonlijk en onafhankelijk.

Werkwijze

De werkwijze is eenvoudig. U meldt zich aan op de website en een Zonnecoach neemt contact met u op. De coach stelt een adviesrapport op en adviseert het bestuur. Natuurlijk wilt u iedereen bij de plannen betrekken. De VvE Zonnecoach organiseert een informatieavond voor de leden en geeft tekst en uitleg bij de voorstellen. Ook de selectie van leveranciers en de beoordeling van offertes zijn onderdeel van de service. Ook hier komt zijn/haar onafhankelijkheid en deskundigheid goed van pas.

Kennis van zaken

De VvE Zonnecoach is een initiatief van Enexis Groep en belangenorganisatie VvE Belang. De coaches hebben verstand van de techniek én van financiële en juridische zaken. Daarnaast weten ze als geen ander hoe ze appartementseigenaren in beweging kunnen krijgen.  Met deze coach haalt u een onafhankelijke, deskundige adviseur in huis, die maatwerk levert voor uw VvE. En dat geheel gratis.

Meld u aan!

Wilt u weten wat de VvE Zonnecoach voor uw VvE kan betekenen?  Ga dan naar www.vvezonnecoach.nl en doe de online intake.