Samen energie besparen in Zwolle Zuid, doe nu mee

Samen energie besparen in Zwolle Zuid, doe nu mee

Profiteer nu van aantrekkelijke kortingen, subsidies en ondersteuning bij de uitvoering van energiemaatregelen

Samen energie besparen is makkelijker en voordeliger dan alleen. Schrijf u in als straat of buurt voor de gezamelijke besparingsactie.
U mag u ook individueel inschrijven. Het Energieloket Zwolle en haar adviseurs / wooncoaches helpen u bij de te nemen maatregelen.

Actie 1 Zet de verwarmingsketeltemperatuur naar 60 graden

Doe mee en zet de temperatuur op 60 graden. Het Energieloket Zwolle kan u hiermee helpen. U bespaart direct energie. Schrijf u nu in voor de actie op www.energieloketzwolle.nl of geef aan dat u de temperatuur op 60 graden heeft staan.

Actie 2 Slimme radiatorfolie doet onzichtbaar zijn werk

Plak zelf radiatorfolie achter op de radiator. De radiatorfolie doet  onzichtbaar zijn werk  Het duurt niet lang voordat je met je blote hand kunt voelen dat de muur daarachter niet meer wordt opgewarmd. Milieu Centraal gaat uit van een besparing van 10 m³ gas per m². De kosten voor het Tonzon radiatorfoliepakket is 11euro. Breedte 50cm,lang 7,50 m.

Bestel nu voor maar 11 euro het radiatorpakket tonzonfolie bij het Energieloket Zwolle.. Het Energieloket helpt u daarbij met advies , uitvoering en legt uit hoe u de folie kan aanbrengen.
Zie de actie op www.energieloketzwolle.nl

Actie 3 Isoleer nu en schrijf u in voor het isolatiecollectief

Het energieloket Zwolle is met Onafhankelijk Isolatie Advies een groot isolatiecollectief in Zwolle gestart. Onafhankelijk Isolatie Advies werkt o.a. samen met de verschillende uitvoeringspartners Rouwenhorst Isolatie, Bestisol, Tonzon Isolatie, Lenferink-Zwolle en Smit Isolatie Groep. Een onafhankelijke isolatieadviseur komt bij u langs en adviseert gratis en onafhankelijk.

Scherpe prijs en kwaliteit.
Zie: www.isolatiecollectiefzwolle.nl of www.energieloketzwolle.nl

Actie 4  Naden en Kieren

Een brievenbusborstel bespaart energie
Als je toch naar de brievenbus loopt voor de post, doe dan een simpele check: komt er kou of lucht via je brievenbus naar binnen?
Een simpele oplossing daarvoor is de brievenbusklep of – borstel.
Doe mee en plaats een brievenbusklep of -borstel. Zie www.energieloketzwolle.nl

Breng een deurtochtstrip aan
Onze adviseurs adviseren en ondersteunen u. Zie de mogelijkheden op www. Energieloketzwolle.nl

Actie 5 Een ‘doe-het-zelf’ kit waterzijdig

Maak met vijf woningeigenaren samen gratis gebruik van een ‘doe-het-zelf’ kit waterzijdig inregelen inclusief handboek, infraroodsensor en alle andere benodigde materialen.
Enige technische kennis is handig. Schrijf u in via de site www.energieloketzwolle.nl

Actie 6  Zonnepanelen actie

Schrijf u in voor de actie met de buurt zonnepanelen installeren. Deze actie vraagt om minimaal vijf deelnemers, de korting is dan groter.

Ook is het mogelijk om u via de site individueel in te schrijven.

Zie www. energieloketzwolle.nl

Persoonlijke begeleiding

Het Energieloket is aanspreekpunt tijdens het traject. De onafhankelijke energieadviseurs/wooncoaches en doe het zelvers geven persoonlijke begeleiding en helpen u verder bij het uitvoeren van de energiemaatregelen.

Informatie

Het Energieloket Zwolle is het onafhankelijke energieloket van de gemeente Zwolle dat zich volledig richt op de ondersteuning, advisering, begeleiding van woningeigenaren bij het energiezuinig renoveren en wonen.

Heeft u  vragen?
Schroom niet om contact op te nemen met het gemeentelijk Energieloket Zwolle, per mail (info@energieloketzwolle .nl of telefoon (06 23976208). Zie ook de website www.energieloketzwolle.nl

Wij  helpen u van A tot Z verder met gratis en onafhankelijk advies over het verduurzamen van de woning, subsidie- en financieringsmogelijkheden en betrouwbare bedrijven voor het uitvoeren van maatregelen.

Wij zijn er voor u.

 

Met vriendelijke groet,
Coos Timmermans
Projectleider Energieloket Zwolle
06 23 97 62 08