Nog honderd gratis energiescans/adviezen aan huis voor verduurzamen woning beschikbaar

Nog honderd gratis energiescans/adviezen aan huis voor verduurzamen woning beschikbaar

De provincie Overijssel subsidieert tijdelijk gratis energieadviezen. Ook in Zwolle kunt u hiervan gebruik maken als u wilt weten hoe u uw woning energiezuiniger kunt maken. Er zijn 100 gratis energieadviezen  beschikbaar.

Maatwerk

Als u wilt weten wat u kunt besparen op energie door uw woning te isoleren of zelf energie op te wekken, kunt u een afspraak maken met een energieadviseur. Deze komt dan bij u langs, bespreekt uw wensen en verzamelt gegevens over uw woning en energieverbruik. Dit noemen we de energiescan. Op basis daarvan krijgt u een advies op maat voor het energiezuiniger maken van uw woning en weet u waar de kansen liggen om te besparen.

Wat houdt het advies verder in?

De energiescan vindt plaats in uw huis, waarbij een gecertificeerde energieadviseur of energiecoach samen met u de woning doorloopt en onafhankelijk advies geeft over mogelijkheden om energie te besparen, bijvoorbeeld over isolatiemogelijkheden. U krijgt een goed beeld hoeveel u kunt besparen p uw energierekening. De adviseur is bemiddelt ook bij het aanvragen van offertes. Na  het aanbrengen van maatregelen kan hij u helpen bij het aanvragen van een nieuw energielabel.

Aanmelden

Er zijn in totaal 100 gratis energieadviezen beschikbaar. Hierbij geldt: op = op.
Meld u aan via www.verbeterenbespaar.nl.
U hoort binnen een week of u één van de eerste 100 aanmelders bent.

Over Verbeter & Bespaar

Het gemeentelijk energieloket Verbeter & Bespaar is het startpunt voor iedereen die energie wil besparen. Verbeter & Bespaar organiseert buurtbijeenkomsten, straatbijeenkomsten en kan u verder op weg helpen naar een energieneutrale woning. Verbeter en Bespaar is hét gemeentelijk aanspreekpunt voor huiseigenaren en het bedrijfsleven in de energietransitie.

Meer informatie?

Ga naar www.verbeterenbespaar.nl of mail naar info@verbeterenbespaar.nl

Heeft u verder nog vragen, bel dan  projectcoordinator Coos Timmermans 0623976208