Handige links

Handige links

Particulier

Energiesubsidiewijzer.nl toont per gemeente welke subsidies en aantrekkelijke leningen er zijn om je woning energiezuiniger te maken. De website actuele informatie over landelijke, provinciale en lokale regelingen.

Op Wij-isoleren.nl vind je een overzicht van goede isolatiebedrijven bij jou in de buurt (postcode invullen) en in heel Nederland. De website toont per isolatiemaatregel alleen bedrijven die werken volgens de best beschikbare kwaliteitsregeling. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit en garantie van het werk. Wij-isoleren is een initiatief van branche-organisatie VENIN en Milieu Centraal.

Op ervaringenmetenergie.nl vertellen mensen over hun ervaringen met energiebesparingsmaatregelen in hun huis.

Ervaringsverhalen van mensen met allerlei maatregelen in beeld

Energielabel.nl geeft informatie over de energie labels voor woningen, auto’s en apparaten.

Energieverbruiksmanagers.nl vergelijkt ruim 50 energieverbruiksmanagers, met beoordelingen van andere consumenten. Je vindt er praktische tips hoe je kunt besparen met een energieverbruiksmanager.

Kiesjeslimmethermostaat.nl geeft een overzicht van slimme thermostaten en legt bij iedere thermostaat uit wat de belangrijkste eigenschappen zijn. Afhankelijk van je leefritme en wensen zijn sommige functies handig, andere juist niet. Milieu Centraal geeft tips om een thermostaat te kiezen die bij je past.

Zwolse energie

Blauwvinger Energie werkt aan Echte Zwolse Energie. Dat is in Zwolle opgewekte duurzame energie: van, voor en door Zwollenaren. Voor nu én voor later. Echte Zwolse Energie is ook besparen. Immers, energie die niet verbruikt hoef je ook niet op te wekken! Om onze doelen te realiseren werken we in projecten samen met inwoners, Zwolse bedrijven, organisaties, scholen, en nog veel meer organisatie

WWW.BLAUWVINGERENERGIE.NL

WAT IS SPAAR-SAAM?

Heb je zin om slim te besparen op je energiekosten?

Energie kan anders. Met Spaar-Saam wordt besparen op je energiekosten echt leuk!

www.spaar-saam.nl

Wij bedrijf Dieze

Coöperatief WijBedrijf Dieze, Zwolle

Samen met de bewoners van de wijk Dieze in Zwolle, de stichting Blauwvinger Energie uit Zwolle en Zwolse bedrijven verenigd in DORZ hebben we het Coöperatief WijBedrijf Dieze opgericht. Het WijBedrijf is van, door en voor alle bewoners van Dieze. Het Wijbedrijf is een bedrijf gericht op de duurzame ontwikkeling van de wijk.

Contactpersoon  Joost Kroes
www.wij-bedrijf-dieze.nl