Energieadvies

Energieadvies

Het Energie Advies Loket Verbeter & Bespaar stelt in het kader van de RRE subsidie de energie-woonscans, de isolatieadviezen en de zonnepaneeladviezen  voor verduurzamen woning gratis beschikbaar

Maatwerk

Als u wilt weten wat u kunt besparen op energie door uw woning te isoleren of zelf energie op te wekken, kunt u een afspraak maken met een energie /wooncoaches. Deze komt dan bij u langs, bespreekt uw wensen en verzamelt gegevens over uw woning en energieverbruik. Op basis daarvan krijgt u een advies op maat voor het energiezuiniger maken van uw woning en weet u waar de kansen liggen om te besparen. De adviseur bemiddelt ook bij het aanvragen van offertes.

Wat kost het?  
De energiescan kost normaal €100 exclusief btw en is nu gratis.

Aanmelden

Meld u aan via info@verbeterenbespaar.nl.

Isolatieadvies

Isoleren is maatwerk. Het isoleren van een woning is altijd maatwerk. Daarom kunt u via verbeter&bespaar een vrijblijvend isolatie-adviesgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek bekijkt de adviseur uw mogelijkheden en adviseert welke isolatiemaatregelen of materialen hij of zij het beste vinden. Het is een deskundig adviseur van een deskundigbedrijf die u gratis een deskundig en onderbouwd isolatie advies op maat kan geven.

Meld u aan via  info@verbeterenbespaar.nl

U bent niets verplicht.

Zonnepaneeladvies

Uw woning geschikt? Geïnteresseerd in zonnepanelen? Dan is het belangrijk dat uw woning hiervoor geschikt is. Dit is afhankelijk van een aantal factoren: De woning waarop u de zonnepanelen wilt plaatsen is in uw bezit Woning met plat of schuin dak: Beide daken vergen andere installatie, daarom is het belangrijk om te weten wat voor dak het betreft.Ligging van het dak: De ligging van het dak ten opzichte van de zon beïnvloedt de opbrengst.Grootte van het dak: Hoe groter uw dak en de beschikbare oppervlakte daarvan, hoe meer zonnepanelen u kunt plaatsen op uw dak.

Vraag vrijblijvend een zonnepaneel advies aan. Het is een deskundigadviseur van een deskundigbedrijf die u gratis een deskundig en onderbouwd advies op maat kan geven.

Meld u aan via info@verbeterenbespaar.nl

U bent tot niets verplicht.

Wij gaan u helpen

Maak kennis met de energiecoaches van Zwolle. Zij kunnen u helpen met onafhankelijk advies over uw huis.
Bel of mail voor een afspraak!

dirk-koele

Dirk Koele
Energiescan & maatwerkadvies

roelof-migchelsen

Roelof Migchelsen
Energiecoach

jan-willem-leemkuil

Jan-Willem Leemkuil
Isoleren, Glas en Zonnepanelen

chris-arthers

Chris Arthers
Energiecoach

Jan Kamphuis
Energiecoach

Aanmelden voor een advies

Maatwerk form
Advies over