De Energiecoach en Energieadviseur Verbeter & Bespaar

De Energiecoach en Energieadviseur Verbeter & Bespaar

De Energiecoach en Energieadviseur Verbeter & Bespaar

Heeft u hoge energiekosten, maar weet u niet welke maatregelen u moet nemen om energie te besparen? Dan is een energieadvies van Verbeter & Bespaar de oplossing voor u. Het energieadvies geeft u inzicht in de mogelijkheden om in uw woning energie te besparen en het wooncomfort te verbeteren. Uw woning wordt doorgelicht en u krijgt alle maatregelen en de kosten, besparingen en financieringsmogelijkheden in een concreet adviesrapport gepresenteerd. Het energie advies wordt uitgevoerd door een onafhankelijke adviseur.

Roelof Migchelsen uit Zwolle is de energiecoach van Verbeter & Bespaar. Hij kan met u in huis meekijken, waar het gemakkelijkst en snelst kan worden bespaard. Daarbij kijkt hij niet alleen naar het gebouw zelfs, maar ook naar apparatuur en uw eigen gedrag. Daarnaast is Roelof deskundig op het gebied van bodemenergie en zonne-energie. Hij geeft u een energiestartadvies: een eenvoudige scan die u direct inzicht geeft in waar u kunt besparen.

Wilt u een uitgebreider advies dan kan Dirk Koele u helpen. Dirk voert vanuit Verbeter & Bespaar het bouwtechnisch en energetisch advies uit. Daarbij kan gedacht worden aan energie maatwerkadvies (ook bij complexe bouw), infraroodscans en het vaststellen van het energielabel.

Hier leest u meer over onze adviezen.