Energie Renovatie Markt dinsdag 26 juni 2018

Energie Renovatie Markt dinsdag 26 juni 2018

Het gemeentelijkloket Verbeter&Bespaar organiseert in samenwerking met Blauwvinger energie, het Wij bedrijf Dieze op dinsdagavond 26 juni een energie- renovatiemarkt in Zwolle. Deze markt heeft als doel om inwoners te informeren over energiebesparing, duurzame energie en het opwekken hiervan en te informeren over hoe u asbest herkent in uw dak en kunt verwijderen.

Energie- renovatiemarkt

Op 26 juni is er van 18.00 – 21.00 uur een energie- renovatiemarkt met het thema: energiebesparen en opwekken van duurzame energie en hoe verwijder ik mijn asbestdak. Verschillende ondernemers zijn uitgenodigd die helemaal thuis zijn in het onderwerp en voor u klaar staan om u te informeren over het opwekken van duurzame energie. Producten zoals zonnepanelen, warmtepompen, infraroodverwarming en isolatie komen aan bod tijdens deze gezellige en leerzame energiemarkt. Ook kunt u hier advies inwinnen.

Duurzaam energie opwekken doen we samen, hoe word ik energieneutraal , hoe kan ik isoleren, hoe verwijder ik mijn asbestdak, komt u ook?
Tip: Neem uw energierekening mee, want tijdens de energiemarkt zijn persoonlijke energiecoaches aanwezig om u van concrete tips en adviezen te voorzien.