24 januari 2018 Kick Off Event FossielVrij Zwolle met Ruud Veltenaar

24 januari 2018 Kick Off Event FossielVrij Zwolle met Ruud Veltenaar

De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk, ook hier in Zwolle. Ruud Veltenaar geeft inzicht over de toekomst en biedt concrete hoop op een betere wereld. Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken?

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact ons leven en werk. Ruud behoort met een gemiddelde score van 9,1 tot de best beoordeelde sprekers in de markt en de inhoudelijke reacties en commentaren zijn louter positief.

Tijdens de bijeenkomst zal Ruud een helder en boeiend beeld van de toekomst schetsen en aangeven waarom we op een kruispunt in onze geschiedenis staan. Wij beloven u een presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat.

Programma Kick Off Event

08.30 uur Inloop met koffie en thee

09.00 uur Welkom door Michiel Bilstra (directie Deltion College)

09.05 uur Studente Maureen Kroesen (3e jaars Windesheim Hogeschool lerarenopleiding Aardrijkskunde) over opwarming van de aarde in relatie tot bevolkingsgroei

09.10 uur Aankondiging Ruud Veltenaar door Ilse Sijtsema

Interactieve inspiratiesessie door Ruud Veltenaar

10.40 uur Victor van Dijk (directeur ROVA) over de Stoel van de Toekomst

10.50 uur Robert Colijn (Blauwvinger Energie) over vervolg FossielVrij Zwolle

11.00 uur Einde, napraten en netwerken